Nyhedsbrev november 2023

Pickleball hver weekend!

Husk: Der er mulighed for at spille Pickleball hver weekend fra fredag kl 12.30 og til søndag aften. Bats og bolde ligger fremme – så det er bare om at komme i gang. (NB: enkelte weekender kan være optaget af holdkampe og andre arrangementer)

Hjælp søges til December – aktiviteter

I december udlånes hallen til flere eksterne arrangementer, og vi har brug for hjælp til at tjene i alt ca. 17.000 kr. til klubben. Det gælder følgende tidspunkter:

  • Torsdag den 30.11. (udrulning af tæpper, opsætning af borde og stole)
  • Søndag den 3.12. (oprydning, borde, stole mm.)
  • Lørdag den 9.12. (opstilling af borde og stole m.m.)
  • Søndag den 10.12.(oprydning, borde, stole, støvsugning m.m.)

Regn med 1½  – 2 timer pr. gang. Der sættes tilmeldingslister op i indgangen – eller tilmeld jer hos Lone pr. sms: 20439588

Ny strategi

Vi har nu hængt plakater op i kantine og indgang med klubbens nye strategi

”Forældre-fjer”

Er du forælder til en ungdomsspiller? Så har vi et rigtigt godt tilbud til dig! For 200 kr. kan du spille badminton i weekends – enten sammen med andre forældre eller med dine børn. Du melder dig blot ind til ”forældre-fjer” og kan så spille hvornår du vil fra fredag eftermiddag til søndag aften.

Ny hjemmeside klar i uge 47

Gå ind og tjek de nye funktioner og det nye layout.! Senere vil siden blive suppleret med et banebookingsystem, således at man som medlem kan reservere en ledig bane (udover den faste spilletid). Vi tester i øjeblikket et system – og håber at kunne tilbyde denne service til vores medlemmer primo 2024.

Vi jagter sponsorer/firma-medlemskaber

Vi tilbyder forskellige sposnsorpakker, herunder også et tilbud til firmaer om at få 1 – 2 baner stillet til rådighed på ugentlig basis. Hvis du kender et firma eller en institution, som kunne være interesseret i et sådant tilbud, så send en sms til Hans-Jørgen: 40415078

Venlig hilsen

På bestyrelsens vegne; Hans-Jørgen Olsen