bordtennis i badmintonhallen

Nu kan man også spille bordtennis i Nykøbing Badmintonklub. Med støtte fra DGI/DIFs foreningspulje er der indkøbt borde, net, bats og bolde.

Nykøbing Sj. Badmintonklub har en ambition om at udnytte den dejlige badmintonhal bedre. Nyeste initiativ er at åbne op for bordtennis 3 gange om ugen.
– Vi har i løbet af det seneste halve år fået en række henvendelser fra folk, der gerne vil spille bordtennis – og da vi har en strategi om at udnytte hallen bedre, så er bordtennis et godt match. Vi ansøgte – og fik bevilget – 28.600 kr. fra DGI/DIFs foreningspulje, hvilket betyder at vi nu råder over 3 bordtennisborde m.m., siger klubbens formand, Hans-Jørgen Olsen.

Undervejs har der været holdt møder mellem formanden og repræsentanter for ”bordtennis-folket”. Det stod ret hurtigt klart, at der var en fælles interesse i at få skabt gode rammer om den nye aktivitet. Henrik Olafsson, der repræsenterer de bordtennis interesserede siger:
– Vi har fra start mødt en velvillighed fra Badmintonklubben – og samtidig har vi allerede nu 15 – 20 personer, som har meldt deres interesse. Lige i disse dage arbejder vi med at samle bordene og skabe opbevaringsplads. I dette arbejde deltager frivillige fra Badmintonklubben og nogle af de bordtennis-interesserede ……så samarbejdet tegner godt!

Foreløbig er gruppen af interesserede modne mennesker (BAT60+), men tilbudet er åbent for alle – både unge og ældre.
I sommerperioden kan der spilles bordtennis hver fredag mellem kl 12 og 15. Fra 1. september udvides dette med både mandag aften og onsdag eftermiddag. Se mere på www.nykobingbadminton.dk